PDF

 

png

Luventicus Academie van Wetenschappen
Zuid-Afrika
+

Kaart van Zuid-Afrika

provincies en hoofdsteden

Op onderstaande kaart van Zuid-Afrika worden las provincies y sus hoofdsteden getoond.
A los interesados en la información y no en el juego les recomendamos ir a la página del interactieve kaart.
Lees eerst de vragen, en beantwoord deze dan aan de hand van de kaart. Wij hopen dat deze test nuttig is voor studenten en alle personen die van plan zijn Zuid-Afrika (viajes y turismo) te bezoeken (reizen en toerisme). Wij raden de reizigers aan om het artikel “Toerisme in Zuid-Afrika”, te lezen, dat onder deze kaart staat.
  1. Wat is de naam van ieder van una de las 9 provincies die u op de kaart ziet?
    Door met de pijl naar las hoofdsteden te gaan, ziet u deze met de titels van hun links*. Haciendo clic accederás a un mapa en el que se ha resaltado y aparece sobreimpreso su nombre.
  2. Hoe heten sus hoofdsteden hiervan?
    Controleer uw antwoorden door ellas op te klikken..
Kaart van Zuid-Afrika (provincies)
rc

*

Help
Los nombres of the provincies of Zuid-Afrika (en orden alfabético) son: Gauteng; KwaZoeloe-Natal; Limpopo; Mpumalanga; Noord-Kaap; Noordwest; Oost-Kaap; Vrijstaat; West-Kaap.

Toerisme in Zuid-Afrika

 …Kaapstad, Bay Jeffrey en Jeffrey's Bay, Plettenberg Bay en de Plettenberg Bay of Plett, Knisna of Knysna, Port Elizabeth, de prachtige stranden aan de Indische Oceaan in de buurt van de toeristische stad Durban in de provincie KwaZulu Natal Thanda reserve, gelegen in het hart van Zululand, ideale plaats om de Zulu-cultuur te waarderen en genieten van de natuur en het wild levende dieren, het Kruger Park, een struikgewas savanne bewoond door hyena's, leeuwen, luipaarden, nijlpaarden, neushoorns, buffels, olifanten, giraffen, zebra's, antilopen en jachtluipaarden in de die kunnen worden gemaakt safari's en toeristen kunnen verblijven in het Skukuza kamp, in het park, het Pilanesberg Park, met zijn meren, bergen en dieren Afrikaanse culturele dorp (Lesedi, Shakaland, Shangana) waarin toeristen kunnen een paar dagen leven in traditionele hutten, de Kaap de Goede Hoop, een ontmoetingsplaats tussen de Indische en Atlantische Oceaan, de woestijn bloem van Namaqualand, de Kleine Karoo vallei, begrensd door de Swartberg Bergen, Langeberg en Outeniqua, de estalactitias en stalagmieten in de Cango Caves Kaapstad, ook wel bekend als de "Mother City", omgeven door stranden, bergen en wijngaarden, met de complexe Victoria & Alfred (Victoria & Alfred Waterfront) en de botanische tuinen van Kirstenbosch, gelegen op de hellingen van de Tafelberg, de "Wijnroute" in de provincie West-Kaap, mooie oude stijl boerderijen Nederlander midden valleien bedekt met de aanplant van wijnstokken Johannesburg (informeel, Jo'burg, Jozi of Egoli, de "City of Gold"), met diverse botanische tuinen, dierentuin uniek in de wereld, winkelcentra en hotels in Sandton (ten noorden van de stad), en de markt Bruma ambachten, en parken en tuinen in Pretoria, de "Jacaranda City" […] de resorts van de "Garden Route" […] Een van de belangrijkste toeristische attracties van Zuid-Afrika zijn… lees meer

Aanbevolen worden

Cape Town; Johannesburg; Zululand; Thanda; Garden Route; Knysna; Plettenberg Bay; Jeffrey’s Bay; Little Karoo; Durban; KwaZulu-Natal; Kruger Park; Pilanesberg Park; Namaqualand; Cango Caves; Table Mountain; safaris; zulu culture.

talen
es
castellano
es
português
es
italiano
es
français
es
English
es
nederlands
es
deutsch
es
русский
es
العربية
es
中文
es
日本語
Aantekeningen van de uitgever
  1. In deze sectie publiceren wij artikels over de continenten: Europa; Zuid-Amerika; Centraal-Amerika en de Caraïben; Noord-Amerika; Azië en Oceanië.
  2. En continente: Zuid-Afrika (Afrika).
  3. De webs van onze kaartencollectie die hiermee verband houden zijn: Zuid-Afrika (gemeenten) en Egypte (gouvernementen).
  4. Afines: Zuid-Afrika (gemeenten) en Zuid-Afrika 2010 (gemeenten).

Auteur: Groep voor Recreatie-activiteiten, Luventicus Academie van Wetenschappen

Suggesties
Recomienda

Rosary, Argentijnse culturele stad
privacybeleid

html css rss

ontwerp is compatibel met verschillende resoluties,
platformen en browsers (recente versies);
geoptimaliseerde kaart voor weergave op het beeldscherm,
geschikt voor personen met lichte visuele stoornissen

deze pagina is opgemaakt met SAC Luventicus® 5,03

google yahoo microsoft
google
microsoft
ho
up
nu
fo
fo
momentopname in de 6 november 2016, 16:45:44 (Greenwich-tijd)
getCITED

base de datos de autores, artículos, publicaciones e instituciones

LN

Abonneren op de Nieuwsbrief
van die Luventicus Academie

LS
JS

directorio de publicaciones
y editoriales